Trykaflastende siddepude

0,00kr.

Købes i pakninger med 50 stk. KØB HER

For personer, der er helt eller delvist immobile, kan en trykaflastende siddepude være til stor gavn ved at forebygge tryksår på siddeknoglerne. Vi tilbyder trykaflastende siddepuder med luft, der kan bruges på alle former for siddeflader, inklusiv kørestole. Vores ergonomiske siddepuder er engangsprodukter, men kan bruges flere gange af samme bruger. Luftpuden er nem at bruge og er lavet af 100% genanvendeligt materiale.

Vigtigheden af at forebygge tryksår

Vedvarende tryk og friktion på huden kan føre til tryksår, hvor vævet beskadiges og vævsdød opstår. Tryksår kan opstå på næsten alle dele af kroppen, men nogle områder er mere udsatte end andre, som fx bagdelen. Personer med nedsat mobilitet, som kørestolsbrugere, er særligt udsatte, da nedsat blodgennemstrømning kan føre til ilt- og næringsstofmangel i huden og resultere i tryksår over tid. Tryksår er smertefulde, ubehagelige og potentielt farlige, derfor er behandling vigtig, men forebyggelse er endnu bedre.

For at forebygge siddesår bør man ændre position regelmæssigt, holde huden ren og tør samt anvende en ergonomisk siddepude, som samtidig er trykaflastende. Impervious’ siddepude er et godt valg, da den er nem at bruge og kan anvendes af alle på alle siddeflader.

Velegnet til en stor målgruppe

Impervious’ trykaflastende siddepude er alsidig og egnet til en bred vifte af personer ud over kørestolsbrugere, hospitalsindlagte og personer med nedsat mobilitet. Det omfatter kontoransatte, der sidder foran en computer i mange timer, gravide, der oplever tryk og ubehag i bagdelen eller hofterne, personer med diabetes eller andre, der er i risiko for at udvikle tryksår, såsom underernærede personer.

Ud over disse anvendelser kan en trykaflastningspude også være nyttig i biler til personer, der kører mange kilometer hver dag, eller til studerende, der sidder i lang tid under undervisning.

Hvorfor anvende en trykaflastende siddepude med luft?

Trykaflastende siddepuder kan være en stor fordel ved arbejde med ældre personer, f.eks. på plejehjem eller personer med skader eller nedsat mobilitet, såsom hospitalsindlagte. Disse puder kan reducere ubehag og smerter i områder som siddeknoglerne, lænden og hofterne. Personer, der sidder ned i længere perioder, har en øget risiko for at udvikle siddesår og tryksår. Trykaflastende siddepuder er designet specifikt til at mindske tryk under langvarige siddeperioder.

Hvordan fungerer en trykaflastende luftpude?

Impervious’ luftpude fungerer ved at distribuere vægten af personen jævnt over hele sædet, hvilket mindsker trykket på bestemte områder som f.eks. siddeknoglerne. Puden er lavet af 100% genanvendeligt materiale, som er blødt, støttende og komfortabelt at sidde på i længere perioder.

 

Produktinformationer:

  • Trykaflastende siddepude, enkelt sektion

 

Anvendelsesområder:

  • Ved siddende trykaflastning. Kan anvendes på alle siddeflader, også i kørestol.

 

Nærmere beskrivelse:

  • Puden fyldes med luft ved brug af den medfølgende pumpe.
  • Luftpuden er et engangsprodukt, men kan anvendes flere gange af samme bruger.
  • To af felterne er uden luft, så der ikke er trykbelastning på siddeknoglen.
  • Pudens fladmål er 38×80 cm.

 

Materialebeskrivelse:

  • 100% genanvendeligt materiale

 

 

 

 

In Stock

-
+
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
SKU: 872469 Category:

Beskrivelse

Impervious
Trykaflastende siddepude, enkelt sektion. 50 stk pr.pakke KØB HER

Anvendelsesområder:
Ved siddende trykaflastning. Kan anvendes på alle siddeflader, også i kørestol.

Produktbeskrivelse:

Puden fyldes med luft ved brug af den medfølgende pumpe. Luftpuden er et engangsprodukt, men kan anvendes flere gange af samme bruger.
To af felterne er uden luft, således at der ikke er trykbelastning på siddeknoglen.
Pudens fladmål 38×80 cm.

Materialebeskrivelse:
100 % genanvendeligt materiale.