Badebeskytter Uniafdækning (small)

0,00kr.

Køb i 2 stk pakninger her eller på dit lokale . De kan også købes i æske med 50 stk her.

Skadet hud, sår eller bandage, der ikke tåler vand, kan gøre det til en generende oplevelse at gå i bad og hele tiden skulle tænke på at beskytte det kritiske område.

Problemet kan heldigvis afhjælpes med simple midler. Svaret er et 100% vandtæt plaster, der nemt og enkelt klæber på huden uden om det kritiske område og dermed afdækker og holder alt under det tørt. Uniafdækning badeplastre fjerner alle bekymringer, der kan være forbundet med badningen, og gør de rutinemæssige badesituationer nemmere og mindre ubehagelige.

Impervious’ vandtætte plastre til badning er blandt de allerbedste på markedet, og de kan bruges til alt fra overfladiske skader til sår, bandager og behandlinger med drop og slanger. Plastrene er også praktiske og nemme at håndtere og sætte på, og de kan bruges af både voksne og børn.

 

Nem og sikker badebeskyttelse

Uniafdækning er et unikt produkt, der sikkert og trygt holder vandet 100 % ude. Det kan spare dig tid og mindske brugen af plastre, forbindinger og vandtæt afdækning, som alligevel ikke holder vandet ude.

Modellen her på siden er størrelse small, og posens indvendige mål 10 × 12 cm. Badeplasteret er rummeligt, og den høje og eftergivende kant gør, at der kan være plads til selv ret store bandager og kateter med slanger.

Plasteret er nemt at åbne fra emballagen og håndtere og sætte på huden. Og når det sidder, er det 100 % vandtæt. Hvis du i øvrigt er selvhjulpen under din behandling, er det en stor fordel, som mindsker de daglige gener. Får du professionel assistance, er det naturligvis også noget, det letter arbejdsgangene og sparer tid i hverdagen.

 

Optimalt til alle badeforhold

Der kan være behandlinger og omstændigheder, der gør, at du ikke kan gå i karbad eller i svømmehallen, for eksempel hvis du har et centralt venekateter.

Men uanset hvordan du går i bad, og hvor meget du kan bevæge dig, er Uniafdækning en oplagt hjælp, som kan bidrage til at holde livskvaliteten i hverdagen oppe og tilføje ekstra tryghed og komfort til badesituationen,

 

Sikker og miljøvenlig

Impervious er en førende produktserie med vandtæt badebeskyttelse til alle personer og patienttyper. Nøgleordene er tryghed, enkelhed og sikkerhed, og det går også igen, når det kommer til badeposerne. Alle materialerne i badeplasteret er af høj kvalitet og helt miljø- og hudvenlige, fri for latex og PVC og godkendt efter danske regler og EU’s forordninger om medicinsk udstyr.

Uniafdækning badeposer er også 100 % genanvendelige. I sundheds- og plejesektorerne kan det være et godt bidrag til at fastholde den grønne profil, selvom der skal bruges en del materialer og udstyr.

De vandtætte plastre i størrelse small kan købes på landets apoteker eller i æsker med 50 stk her. Der findes også en størrelse large, som imidlertid skal bestilles af sundhedsfagligt personale gennem regionen eller kan bestilles i æsker med 5o stk her.

In Stock

-
+
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
SKU: IMP2013-50-1 Category:

Beskrivelse

Impervious

Anvendelse:

       

Trin 1: Træk forsigtigt den klare folie af den klæbende lim på afdækningen.

Trin 2 + 3: Påfør afdækningen forsigtigt rundt i kanten, så afdækningen sidder fast og tætner mod huden.

 

Produktspecifikationer: Uniafdækning (small)- Varenummer: 851317 / 225753

Kan købes i 2 styks pakninger her eller på dit lokale apotek. Kan købes i æsker med 50 styk her

Produktmål:

Uniafdækning small har indvendige mål: 10 cm x 12 cm.

Materialebeskrivelse:

Impervious er fremstillet af hud- og miljøvenlige materialer, fri for latex og PVC, 100% genanvendeligt og kan bruges af alle. Godkendt efter EU-forordninger om medicinsk udstyr.