Badeovertræk til arm (kort)

0,00kr.

Køb her på Apopro  , her på webapoteket eller på apoteket.

Alvorlige skader på armen eller hånden er naturligvis ubehagelige og smertefulde i sig selv. Men under behandlingen og i rekonvalescensen kan det også rumme en del generende og praktiske udfordringer. Ikke mindst fordi vores hænder og underarme næsten altid er i bevægelse og i kontakt med mange overflader.

Tåler såret, gipsen eller bandagen ikke vand, kan det forekomme endnu mere besværligt. Men det er et problem, som heldigvis er nemt at omgå med simple og enkle midler. Moderne badebeskyttere og overtræk til gipsarme er den bedste hjælp, som beskytter helt mod vandet og samtidig giver den bedst mulige komfort og bevægelighed.

 

Vandtæt overtræk til brækket eller skadet arm

Her på siden er den korte handske, der bruges til skader eller forbindinger på hånden eller underarmen. Den totale længde er 40 cm, og overtrækket kan række fra fingerspidserne og langt op mod albuen, selv på en relativt høj voksen. For mindre børn kan posen også bruges som badeovertræk til hele armen.

Det bløde elastiske materiale skaber sikkerhed og tryghed med den vandtætte barriere. Det kan strækkes uden at gå i stykker, og det giver en badebeskyttelse til armen, som er nem at tage af og på. Posen mister ikke evnen til at holde vandet ude, selvom den strækkes mange gange. Badevertrækkets pasform er så komfortabel, som det er muligt, og den store rummelighed giver plads til selv større bandager og tykke gipsforbindinger.

Badebeskyttelsen kan anvendes af alle, både børn og voksne. Hvis du har den anden arm helt til rådighed, kan du nemt selv tage badeposen af og på. Men overtrækkene er også lette at håndtere for eventuelle hjælpere eller professionelle plejere.

 

Brugervenlig vandtæt beskyttelse af gips

Denne badebeskyttelse til gipsarme kan bruges i alle situationer, hvor sår, skadet hud, gips eller forbindinger skal beskyttes mod vand og fugt. Det er alt fra brusebade på hospitalet og håndvaske derhjemme til ture på stranden eller i svømmehallen. Det er et godt bidrag til en øget livskvalitet under behandlingen.

Badeposens materialer er miljø- og hudvenlige, fri for latex og PVC og lever op til både danske og europæiske standarter for medicinsk udstyr og hjælpemidler – og så er det 100 % genanvendeligt.

Det sidste er ikke mindst relevant for institutioner og virksomheder, der arbejder med bevidste miljøhensyn. Afdækningen er godkendt som engangsudstyr, men i praksis ses det genanvendt flere gange uden, at den mister dens vandtætte evne. Klik ind her og se de positive anmeldelser af produktet.

In Stock

-
+
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
SKU: 872464 Category:

Beskrivelse

Impervious

Køb her på Apopro  , her på webapoteket eller på apoteket.

Anvendelse:

Badeovertrækket kan bruges til både gipsarme, bandager og sår. Det gælder således alle situationer, hvor armen eller forbindingen skal beskyttes mod vand eller fugt. Denne korte badepose giver 100 % vandtæt beskyttelse til armen, og beskytter gips samt skader, der sidder under albuen.

Badebeskytterne til armene kan bruges i alle situationer, lige fra brusebade til svømmeture i svømmehallen. Posen sidder godt til, og både klæbningen og den elastiske pasform holder sig stabilt under bevægelse.

Ved anvendelse i svømmehal/pool er det en god ide at lukke lidt af luften ud af posen, når armen sænkes ned i vandet. F.eks. ved at sætte en finger mellem huden og det elastiske materiale, så der lukkes helt tæt uden for meget luft.

For brugsvejledning klik ind og se videoer, som forklarer dig det trin for trin. Til produktet medfølger ligeledes en brugsanvisning, som du kan se herunder.

Badeovertræk

1. Træk med begge hænder i hver sin retning.
2. Når folien er brudt, kommer man igennem til elastisk materiale.
3. Skil det ad og stik fingrene i og montér over den del, der skal afdækkes.

 

Produktspecifikationer:

 

Handske, kort – varenr.: 872464 / 225747

• Længde er 40 cm. (13-30 cm i omkreds)
• Fra elastisk materiale og ned til fingrene er der 29 cm.
• Det elastiske materiale går fra 13 cm i omkreds og kan strækkes op til 30 cm i omkreds.
• Bredden af det elastiske materiale er ca. 4,5 cm og danner en 100% tæt barriere.

Vær opmærksom på, at vi også sælger en længere model af badeovertræk til arm, som du kan læse nærmere beskrivelse af produktet her.