Badeovertræk til arm (lang)

Køb her på Apopro , her på webapoteket eller på apoteket.

Der er mange gener i hverdagen, når man har en arm i gips. Ikke mindst når det kommer til håndvask og bad. Men med simple hjælpeprodukter kan problemerne mindskes betragteligt. Det gælder for eksempel de vandtætte poser og badeovertræk til armen, som vi fører her på siden.

Badeposer til gipsarme fås i flere størrelser, og yder fuld beskyttelse mod vandet, samtidig med at badet eller svømningen kan gennemføres helt normalt. Poserne er fremstillet i høj kvalitet og godkendt som medicinsk udstyr.

 

Vandtæt pose til brækket arm

Posen til gipsarmen er et praktisk badeovertræk til arme, der yder effektiv beskyttelse for både det skadede område og gipsen, som ikke tåler fugt. Med Impervious’ afdækning får du et badeovertræk til armen, der er 100% vandtæt og beskytter sår, gips og bandager ved for eksempel bad og svømning.

Her på siden ser du den lange handske, der kan dække til op over albuen. Badeposen mister ikke evnen til at holde vandet ude, selvom materialet strækkes mange gange. Derudover, så har badeovertrækket en stor rummelighed og giver plads til selv større bandager eller gips.

 

Fokus på sikkerhed og brugervenlighed

Impervious er en førende produktlinje med smarte omsorgsløsninger til badebeskyttelse, der kan bruges både af private og i sundheds- og plejesektorerne. Badeposerne til gipsarme repræsenterer fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

Du kan trygt og sikkert anvende Impervious’ produkter uden bekymring. Badeposerne til arme er lavet at materialer, som er både miljø- og hudvenlige, fri for latex og PVC og godkendt efter EU-forordninger om medicinsk udstyr – og så er materialerne desuden 100% genanvendelige

Vores badebeskyttere kan købes på dit nærmeste apotek. Hvis du har spørgsmål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvor vi sidder klar med rådgivning. Kig desuden gerne videre i vores produktsortiment, hvor du blandt andet også finder badeovertræk til ben samt andre produkter, som gør hverdagen nemmere med sår og bandage.

 

 

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
SKU: 872465 Category:

Beskrivelse

Impervious

Køb her på Apopro eller på apoteket.

Anvendelse:

Badeovertrækket kan bruges til både gipsarme, bandager og sår. Det gælder således alle situationer, hvor armen eller forbindingen skal beskyttes mod vand eller fugt. Denne lange badepose giver 100 % vandtæt beskyttelse til armen, og beskytter skader, der sidder over albuen.

Badebeskytterne til armene kan bruges i alle situationer, lige fra brusebade til svømmeture i svømmehallen. Posen sidder godt til, og både klæbningen og den elastiske pasform holder sig stabilt under bevægelse. Ved anvendelse i svømmehal/pool er det en god ide at lukke lidt af luften ud af posen, når armen sænkes ned i vandet. F.eks. ved at sætte en finger mellem huden og det elastiske materiale, så der lukkes helt tæt uden for meget luft.

Begge størrelser er fremstillet i 100% genanvendeligt materiale, uden latex. Afdækningen er godkendt som engangsudstyr, men i praksis ses det genanvendt flere gange uden, at den mister dens vandtætte evne. Klik ind her og se de positive anmeldelser af produktet.

For brugsvejledning klik ind og se videoer, som forklarer dig det trin for trin. Til produktet medfølger ligeledes en brugsanvisning, som du kan se herunder.

Badeovertræk

1. Træk med begge hænder i hver sin retning.
2. Når folien er brudt, kommer man igennem til elastisk materiale.
3. Skil det ad og stik fingrene i og montér over den del, der skal afdækkes.

 

Produktspecifikationer:

 

Handske, lang medium – varenr.: 872466 / 225750

• Længde er 65 cm. (20-45 cm i omkreds)
• Fra elastisk materiale og ned til fingrene er der 55 cm.
• Det elastiske materiale går fra 20 cm i omkreds og kan strækkes op til 45 cm i omkreds.
• Bredden af det elastiske materiale er ca. 4,5 cm og danner en 100% tæt barriere.

Vær opmærksom på, at vi også sælger en kortere model af badeovertræk til arm. Klik ind lige her og læs nærmere beskrivelse af produktet.