Badeovertræk til ben

Køb her på Apopro , her på webapoteket eller på apoteket.

Et brækket ben eller en fod i gips byder på indlysende gener i hverdagen på grund af den indskrænkede mobilitet. Og badesituationerne har deres helt egne problemer, da gipsen ikke tåler vand. Men heldigvis kan det nemt og enkelt afhjælpes med smarte badeposer og overtræk til benene og fødderne. Overtrækkene yder beskyttelse mod vandet, og er brugervenlige for både selvhjulpne og eventuelle hjælpere.

 

Badebeskyttere til ben og fødder

Det kan aldrig gøres 100% komfortabelt at gå med gips eller forbinding, men med simple og gode badeposer til benene kan de rutinemæssige bade gøres langt mindre besværlige, og det kan øge den generelle velvære under rekonvalescensen.

Det bløde elastiske materiale skaber sikkerhed og tryghed med den vandtætte barriere. Det kan strækkes uden at gå i stykker, og er nem at tage på og af. Det mister ikke evnen til at holde vandet ude, selvom det strækkes mange gange. Badeovertrækket på benet har stor rummelighed og giver plads til selv større bandage eller gips.

Det kan anvendes af alle, både børn og voksne. Overtrækket findes i én længde men i to forskellige størrelser af omkredsen.

 

Kvalitetsbadeovertræk og positivt anmeldt

Impervious er engelsk og betyder ’uigennemtrængelig’. Det er også navnet på den førende serie af omsorgsprodukter til badebeskyttelse af forbindinger og sår. Med Impervious’ afdækning får du et kvalitetsbadeovertræk til benene, der er 100% vandtæt og beskytter sår, gips og bandager ved for eksempel bad.

Du kan trygt anvende Impervious’ produkter, da badeposernes materiale er miljø- og hudvenlige. Derudover er de fri for latex og PVC samt godkendt efter EU-forordninger om medicinsk udstyr – og så er materialerne 100% genanvendelige.  Badeposer til både ben og arme kan købes på apoteket, og Impervious’ produkter anmeldes positivt af både personlige og professionelle brugere.

I vores udvalg af produkter finder du desuden også badeovertræk til arm – både en lang og kort model. Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, så kontakt os med spørgsmål, hvor vi står klar med vores ekspertise og rådgivning.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
SKU: 872467 Category:

Beskrivelse

Impervious

Køb her på Apopro , her på webapoteket eller på apoteket.

Anvendelse:

Badeovertræk til ben i gips kan bruges i alle situationer, hvor bandager, forbindinger eller sår på benet eller foden skal beskyttes mod vand og fugt. Badeposerne kan bruges derhjemme under bruseren eller i karbadet.

Pleje- og sundhedssektorerne er også naturlige anvendelsesområder, hvor badeovertrækkene bruges flittigt. Ud over gips kan badebeskyttere til benene også holde lettere og mindre permanente forbindinger helt tørre, og derved bidrage til, at de skal skiftes mindre ofte. Det er potentielt besparende i både tid og ressourcer, og mindsker generne for brugeren.

Vær opmærksom på, at tætheden ikke kan garanteres ved brug af badeovertrækket til ben i svømmehal eller andre steder, hvor der er risiko for at få hul på posen. Anvendes posen alligevel sådanne steder, så anbefales det at bruge en blød strømpe på foden inde i posen eller at anvende badesko.

Afdækningen er fremstillet i 100 % genanvendeligt materiale, uden latex. Afdækningen er godkendt som engangsudstyr, men i praksis ses det genanvendt flere gange uden, at den mister dens vandtætte evne. Klik ind her og se de positive anmeldelser af produktet.

For brugsvejledning klik ind og se videoer, som forklarer det trin for trin. Til produktet medfølger ligeledes en brugsanvisning, som du kan se herunder.

 

Badeovertræk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Træk med begge hænder i hver sin retning
2. Når folien er brudt, kommer man igennem til elastisk materiale
3. Skil det ad og stik fingrene i og montér over den del, der skal afdækkes

 

Produktspecifikationer:

 

Benpose –  medium, varenr. 872467 / 225751

• Længden på benet er 70 cm.
• Det elastiske materiale går fra 32 cm i omkreds og kan strækkes op til 55 cm i omkreds.
• Fra det elastiske materiale og ned til tæerne er der 60 cm.
• Bredden af det elastiske materiale er ca. 4,5 cm og danner en 100 % tæt barriere.

 

Benpose –  large, varenr. 872468 / 225752

• Længden på benet er 70 cm
• Det elastiske materiale går fra 50 cm i omkreds og kan strækkes op til 76 cm i omkreds.
• fra det elastiske materiale og ned til tæerne er der 60 cm.
• Bredden af det elastiske materiale er ca. 4,5 cm og danner en 100% tæt barriere.