Badebeskytter uniafdækning (large)

0,00kr.

Kan købes i pakninger á 50 stk her eller af sundhedspersonalet på sygehuse.

Sår eller kritiske behandlingssteder, der skal beskyttes mod vand og fugt under behandlingen, kan ofte give anledning til ekstra udfordringer. Lige så vigtig den personlige hygiejne er, lige så omstændelige kan badesituationerne også være for de indlagte selv og for det faglige personale.

Der findes imidlertid godt udstyr, der gør det muligt at fjerne eller mindske besværet betragteligt. Plastrene i Impervious-serien er sikker badeafdækning og vandbeskyttelse til alle patienttyper. Uniafdækning er nem at bruge for både professionelle og for selvhjulpne patienter, hvor behandlingen tillader det. Badeplastrene er rummelige, og de kan bruges til både bandager og indlagte katetre, som for eksempel PICC-line og CVK.

 

Sikker og rummelig

Badeplastret her på siden er størrelse large, som har ekstra plads i den ene side i form af en “lomme”. Derudover er der en eftergivende høj kant, som gør det muligt for plastret at lukke tæt om indtil flere slanger, større bandager og lignende. De indvendige mål er 12 x 14 cm.

Indgår der for eksempel PICC-line udstyr i plejen eller centralt venekateter, er det nødvendigt at have vandtæt beskyttelse disse, hvis man vil i karbad eller på anden måde være under vand. Men Impervious’ uniafdækning-plastre kan opretholde den høje sikkerhed og vandbeskyttelse under brusningen, mindske ubehaget og øge trygheden.

Plasteret klæber til huden både hurtigt og enkelt. Med katetre eller lignende i behandlingen, kan det naturligvis kræve professionel håndtering, men plasteret i sig selv er ikke kompliceret at bruge. Især i forbindelse med længere indlæggelser eller behandlingsforløb kan ukomplicerede og – for så vidt muligt – komfortable badesituationer bidrage meget til at opretholde livskvaliteten.

 

Optimal badebeskyttelse

Impervious er en førende produktserie fra Specific Care og Nomeco A/S, som er dedikeret til sikkerhed, tryghed og brugervenlighed for både patienter, plejere og private. Uniafdækning-badeplastrene yder total vandbeskyttelse på det kritiske område. De er samtidig beregnet til at kunne bruges under pleje med CVK eller andre indlæg som PICC-line kateter.  Plastrene kan anvendes til både børn og voksne.

Alle materialerne er af høj kvalitet og helt miljø- og hudvenlige, fri for latex og PVC. Produkterne er godkendte jævnfør både danske og europæiske forordninger om medicinsk udstyr – og så er de 100 % genanvendelige. Det giver en minimal belastning i miljøregnskabet for regionen.

Ligesom med bandager og tilsvarende behandlingsmaterialer kan en vis udskiftning ikke undgås. Men Impervious Uniafdækning er økonomiske anskaffelser, som institutioner i sundheds- og plejesektorerne kan have stor gavn af i mange sammenhænge. Udover at være gode og sikre for patienter, kan de også bidrage til at lette arbejdsgangene for det faglige personale.

 

Nem at anskaffe

Uniafdækning (large) kan bestilles af det sundhedsfaglige personale i den pågældende region. Det er muligt for sundhedspersonalet på alle landets afdelinger at købe alle badebeskyttelsesprodukterne i Impervious-serien. Desuden kan Uniafdækning small og large købes i æsker á 50 stk her.

Dette badeplaster føres også i størrelse small, hvor de indvendige mål er 10 × 12 cm.  Den mindre udgave bruges på akkurat samme måde, og kan, modsat størrelse large, anskaffes privat i håndkøb på apoteket. Det kan være en god hjælp til udskrevne patienter eller personer, der har brug for pleje i hjemmet.

In Stock

-
+
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
SKU: IMP2013-50 Category:

Beskrivelse

Impervious

 

Anvendelse:

 

 

   

Trin 1: Træk forsigtigt den klare folie af den klæbende lim på afdækningen.

Trin 2 + 3: Påfør afdækningen forsigtigt rundt i kanten, så afdækningen sidder fast og tætner mod huden.

 

Produktspecifikationer Uniafdækning størrelse L: Varenummer 851297

 

Produktmål:

Uniafdækning large har indvendige mål: 12 cm x 14 cm.

Materialebeskrivelse:

Impervious er fremstillet af hud- og miljøvenlige materialer, fri for latex og PVC, 100% genanvendelig og kan bruges af alle.
Godkendt efter EU-forordninger om medicinsk udstyr.